Om oss

Om Oss

espen

Espen Welin Larsen
Forretningsfører & Kokk


Espen tok Mesterbrevet som kokk i 2009. Han har arbeidserfaring fra bl.a. Feinschmecker og Magma i Oslo, Kysten i Tromsø og Huset på Svalbard, - samt kokk i London og Kjøkkensjef i Scotland. Han er utdannet Master of Business Administration (MBA) fra Handelshøjskolen i København og har vært selvstendig næringsdrivende de siste 10 årene før oppstarten av Dønn Ærlig Catering AS.Espen er Vice-Komtur for Ordenen Cordon Bleu du Saint Esprit i Norge, medlem av Kokkenes Mesterlaug i Oslo, samt medlem av Norsk Vinkelnerforening med erfaring som vinmakerassistent fra tre ulike Grand Cru vingårder i Frankrike og Italia.

Hamar Catering er et tradisjonsrikt cateringselskap med nedslagsfelt i hele Hedmark og deler av Oppland. Lokalene på totalt 450 m2 inneholder et fantastisk kjøkken med kjøl og frys, steamkjeler og 4 stk konveksjonsovner. Vi har levert til bravur hos store kunder som Ski-VM i Holmenkollen, Ungdoms-OL 2016 på Lillehammer, Idrettsgallaen syv ganger og den årlige Ufestivalen. Eierne har lang fartstid i bransjen, begge utdannet innen topp restauranter, og med allsidig erfaring innen både catering og oppstart og drift av ulike konsepter innen faget.

Visjonen til Hamar Catering er å tenke Restaurant mat med STORT utstyr. Vi vektlegger kvalitet, smak og utseende som vårt viktigste fortrinn – for en fornuftig pris.

CB_-_LOGO_II

kokkemester

mester

Vinkelner1

 

 

«Ordmerket DØNN ÆRLIG ® er beskyttet hos Patentstyret, iht internasjonale regler med Varemerkeregistreri1ng nr. 251195. Dønn Ærlig Catering AS er en registrert Mesterbedrift (Mester-Registeret) og iht «Mesterbrev-loven»»